Geplaatst op Geef een reactie

Little Dutch speelgoed rockt!

Little Dutch speelgoed kopen

Little Dutch is een stijlvol kindermerk van Nederlandse bodem. Het merk creëert lifestyle essentials, kinderkamer accessoires en het leukste speelgoed. Je hebt vast van hen gehoord. Ja, toch? In deze leuke blogpost kan je kennismaken met hun prachtig kinderspeelgoed. Neem dus beslist een kijkje en laat je verwonderen door de adembenemende houten Little Dutch garage, de zachte stoffen meisjespop, en andere musthaves voor trendy kids.

De Little Dutch kwaliteit

Little Dutch ontwikkelt functionele, veilige en hoogwaardige baby- en kinderartikelen. Dit onder het moto ‘Enjoy the little things’. Wat een mooie slogan heeft dit merkje! Eentje waar we helemaal achter staan. Goed speelgoed inspireert, ontspant, en vrolijkt de dagelijkse speelmomenten op zodat mooie herinneringen ontstaan. Laat je kind dus gerust genieten van aangename Little Dutch ervaringen.

little-dutch-knuffel-konijn-roze

Daarboven streeft Little Dutch naar een tijdloze uitstraling en zorgvuldige afwerking van hun producten. Materialen, kleuren en dessins worden smaakvol uitgekozen zodat Little Dutch artikelen een fijne sfeer verlenen aan je interieur.

Duurzaam houten speelgoed

Het Little Dutch speelgoed voldoet aan de Europese normen. Kids kunnen er dus veilig mee spelen. Houten speelgoed van Little Dutch oogt mooi en gaat lang mee. Zo kunnen jongere broers en zussen later ook nog heel wat pret beleven met dit speelgoed.

Een leuke plus: houten speelgoed voelt lekker aan zodat het leuk in kinderhandjes ligt. En het is gewoon heerlijk om in de kinderkamer te zien staan. Nu word je natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar onze Little Dutch producten? Als je verder leest kan je enkele van onze favorieten bekijken…

little-dutch-garage-hout-4432

Vroem, vroem. Hier is die dan… de nieuwe pastel speelgarage van Little Dutch. De garage is gekleurd in zachte blauw en mint pasteltinten, en is tot in de puntjes afgewerkt. Bij de garage krijgt je kind enkele leuke houten voertuigjes en stopbordjes. Er is een autolift, helikopterplatform en tankstation, kortom plezier verzekerd!

Little Dutch blokkendoos pastel roze

Zoek je een leuk cadeau voor een peuter? Dan is de romantische blokkenkar van Little Dutch beslist een aanrader. Op de kleurige blokjes staan mooie illustraties van de Pink adventure serie. De duwwagen is netjes afgewerkt met rubberen ringen om de banden. Hierdoor is het karretje geruisloos wanneer je kleine kapoen ermee op wandel gaat. Alle blokjes passen perfect in het wagentje, opruimen wordt zo kinderspel.

Een stoere jongen in huis? Deze leuke blokkenkar is uiteraard ook verkrijgbaar in Adventure blue.

houten-pastel-speelgoedtrein-little-dutch

Nog een laatste houten aanwinst om het af te leren. Toet, toet, hier is het Little Dutch treintje. De diertjes willen heel graag op hun bestemming komen. All aboard!

De Little Dutch items zijn steeds in meerdere kleuren verkrijgbaar. Hier kan je een blik werpen op de pastelroze speelvariant.

Knuffelig stoffen speelgoed

little-dutch-babyboekje-blauw

Little Dutch maakt ook knuffelzacht speelgoed. We houden van dit origineel babyboekje. Het kleine konijn met zijn zachte oortjes zet je kind aan om het boekje te verkennen. Binnenin het boekje zitten een knisper, spiegel en knijptoeter verstopt. Ook herbergt het boekje mooie taferelen die van het doorbladeren een hele ontdekking maken. Nog op zoek naar een gezond paasgeschenk? Door het schattig konijn is het boekje een leuk paascadeau.

zachte-pop-little-dutch-koffer

De allerliefste pop Rosa is nieuw in de Little Dutch collectie. Ze draagt een retro bloemenjurk met bijpassende haarstrik en kniekousen. Haar gezichtje en haren zijn prachtig geborduurd. Omdat ze zo zacht is, is deze pop al geschikt voor de allerkleinsten.

Leuke stoffen pop Rosa Little Dutch Rosa

Little Dutch inspiratie

Hopelijk heb je leuk kennis kunnen maken met het Little Dutch speelgoed? Wij vinden het alvast een inspirerend merk dat aanzet tot spelen en knuffelen. In onze shop hebben we al het moois van Little Dutch voor je bij elkaar geplaatst zodat je het makkelijk kan ontdekken.

Hou je van pastel speelgoed? Lees dan zeker ook onze blogpost Zomerse kinderkamer: pastels en grijs.

Speelse groetjes, Lanoeka

Geef een reactie