Over ons

Aha, een bezoeker! Ben je nieuwsgierig waarom we de leuke speelgoedwinkel Lanoeka hebben opgericht? Hier volgt ons verhaal…

Enkele jaren geleden begon het stilaan te kriebelen bij ons. Wat? Krabben, zeg je? Neen, het was geen gewone jeuk, maar een idee dat zich in ons hoofd had genesteld. We droomden de jaren daarop over een gezellige website met daarop trendy, hip en kwalitatief speelgoed.

Maar waarom het bij dromen laten? Juist! Een dik jaar geleden zijn we dan ook onze zoektocht naar leuke speelgoedmerken gestart en zijn we erg hard gaan nadenken over een leuke naam voor onze webshop. ‘Erg hard nadenken,’ je leest het goed. Wie had gedacht dat een naam verzinnen een leuke breinbreker ging worden. We hopen dan ook dat Lanoeka bij jullie in de smaak valt. De website werd stilaan ontwikkeld, we vulden deze met stijlvol speelgoed en we waren vertrokken.

Hoe kiezen jullie speelgoed uit, zeg je? Wel, ergens binnenin, niet eens zo ver onder de oppervlakte, verschuilt zich in ons nog een euh,… kind. En dat kind juicht wanneer het mooi speelgoed ziet. Speelgoed dat de fantasie prikkelt vinden we leuk voor dromers. Avontuurlijk speelgoed spreekt kinderen met veel energie aan. Nieuwsgierige kinderen houden van mysteries. Vingervlugge kinderen bouwen dan weer graag…

Wat voor speelgoed we zoal verkopen? Wacht, we lichten het even voor je toe.

Trendy educatief babyspeelgoed

Houten wonder loopwagen - Hape
Houten wonder loopwagen Hape

Voor de allerkleinsten hebben we heel wat moois in ons assortiment. We zijn helemaal fan van de streelzachte knuffels en activiteitenspeeltjes die jullie kinderen al van jongs af aan kunnen vergezellen. Bij voorkeur kiezen we speelgoed uit dat jullie kinderen toelaat om spelenderwijs te leren en zich te ontwikkelen. Hierbij kijken we of het speelgoed verantwoord is en kwalitatief, maar ook of het mooi is vormgegeven. Een stuk houten speelgoed kan namelijk best dienst doen als een mooi decoratief element in de kinderkamer.

Speelgoed voor grotere bengels

Graaf je dinosaurus op T-Rex 4M - Lanoeka

Graaf je dinosaurus op – T-Rex 4M

Ook voor grotere kinderen hebben we veel leuks in huis. Hierbij denken we aan de uitdaging van een berg plagende puzzelstukken, een knutselproject of een boeiend wetenschappelijk mysterie. Of voor wie het liever wat wilder wil, bieden we ook interactieve spellen en flitsende houten voertuigen aan. Bekijk ook zeker onze unieke bouwpakketten een keertje.

Speelgoedtrends en natuur

Trein safaridieren Sigikid

We hebben ons assortiment met zorg uitgekozen en volgen de nieuwe trends op de voet. Hou zeker onze blog in de gaten om te ontdekken welk hip speelgoed nieuw is binnengekomen.

Wil je jouw kind graag wat meer voeling geven met de natuur? Bij ons vind je een ruime keuze aan dierenknuffels, natuurpuzzels en mooi buitenspeelgoed. Ook verkopen we eco-vriendelijk speelgoed. Je zal dus beslist een leuk cadeau vinden voor je kleine natuurontdekker. Met leerrijk speelgoed uit de natuur, proberen we het ‘buiten gevoel’ een beetje naar binnen te brengen.

Spelen verleer je nooit

Hanabi vuurwerk kaartspel
Hanabi vuurwerk kaartspel

Ons aanbod voor volwassenen omvat onder andere uitdagende spellen en originele puzzels. Vond je het als kind al fantastisch om de stukjes aaneen te leggen tot een mooi tafereel? Dan houdt niets je tegen om daar gewoon mee door te gaan. En de gezelligheid van een ontspannend spel, daar zeggen we zelf ook geen nee tegen.

We verkopen inspirerend en mooi vormgegeven speelgoed voor alle leeftijden. Kortom, speelgoed dat we zelf ook leuk vinden!

Krijg je graag wat advies bij het uitzoeken van een cadeau? Of heb je misschien enkele suggesties voor ons? Je kan ons hier contacteren. We helpen je dan zo snel mogelijk verder.